ca 22 st
300 g sockerkaka
60 g rumstempererat smör
½ dl kakao
2 msk kallt kaffe
1 msk arraksarom
250 g marsipan
100 g mörk choklad
Lägg allt utom marsipanen och chokladen i en matberedare och kör ihop till en smidig deg. Det funkar att göra för hand också.
Kavla marsipanen.
Rulla kakblandningen till en lång korv.
Lägg den på marsipanen och rulla in den.
Skär i lagom långa bitar.
Doppa ändarna i choklad.
1 msk arraksarom
250 g marsipan
100 g mörk choklad
Lägg allt utom marsipanen och chokladen i en matberedare och kör ihop till en smidig deg. Det funkar att göra för hand också.
Kavla marsipanen.
Rulla kakblandningen till en lång korv.
Lägg den på marsipanen och rulla in den.
Skär i lagom långa bitar.
Doppa ändarna i choklad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar