9 stora rutor
9 dl havregryn
2 dl strösocker
4 msk kakao
2 msk vaniljsocker
1 dl kallt kaffe
100 g smält smör
150-200 g marsipan
non-stop
40 g smält choklad
Kör havregrynen i en matberedare så att de finfördelas.
Häll i socker, kakao och vaniljsocker och mixa ihop.
Tillsätt kaffet och smöret.
Tryck ut smeten i en form ca 18 x 18 cm. Jag har en toppenbra ställbar form.
Häll i socker, kakao och vaniljsocker och mixa ihop.
Tillsätt kaffet och smöret.
Tryck ut smeten i en form ca 18 x 18 cm. Jag har en toppenbra ställbar form.
Ställ i kylskåp ca 30 minuter.
Kavla marsipan och lägg över. Marsipanen läggs direkt på smeten.
Skär i bitar med en vass kniv.
Dekorera med non-stop och smält choklad.
Skär i bitar med en vass kniv.
Dekorera med non-stop och smält choklad.
Eller så kan de se ut så här:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar