Till den här tårtan gör man 4 stycken bottnar.
Botten
pastafärg eller karamellfärg
Sist tillsätter man färgen och rör om ordentligt så att smeten blir jämn i färgen.
Fyllning
frosting (receptet ovan)
300 g jordgubbar (Mosa dem med en gaffel. Om man använder frysta jordgubbar så behöver man lägga de mosade jordgubbarna i en sil så att det rinner av lite saft. Det blir alldeles för blött annars.)
Dekoration
500 g vit marsipan
frosting
pastafärg eller karamellfärg
guldglitter (små burkar som finns att köpa i de flesta livsmedelsaffärer)
Montering
Lägg den blå bottnen på ett tårtfat.
Bred ut ett lager av frostingen.
Lägg den gröna bottnen ovanpå.
Bred ut de mosade jordgubbarna.
Lägg den gula bottnen ovanpå.
Bred ut ett lager av frostingen.
Lägg den röda bottnen ovanpå.
Täck tårtan med frosting runt om.
Kavla ut marsipanen och täck tårtan med marsipan.
Dela upp frostingen som är kvar i 4 skålar. Färga in varje hög med röd, gul, grön respektive blå färg.
Lägg frostingen på en bit plastfolie enligt bild nedan. Rulla ihop till en korv, se bild.