Vårcupcakes
33 st mini
3 dl strösocker
2½ dl vetemjöl
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
150 g smält smör
1½ dl kokande vatten
2 ägg
Blanda de torra ingredienserna.
Häll i smält smör och vatten.
Rör ihop med en sked.
Tillsätt äggen och rör ihop till en jämn smet.
Häll upp smeten i minimuffinsformar. Smeten är ganska lös så ställ formarna i en muffinsplåt så att de inte flyter ut.
Grädda i 175 grader i 15 minuter.
After eight-fluff
3 dl vispgrädde
100 g mjölkchoklad
50 g after eight
Lägg allt i en kastrull.
Värm tills all choklad har smält.
OBS! Får ej koka.
Ställ i kylskåp i 6 timmar.
Vispa med elvisp och spritsa sedan på kakorna.
Dekorera med blommor av marsipan och non-stop.
Det går att göra 12 st stora muffins av samma smet. Grädda då i 18 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar