16 st
300 g sockerkaka
60 g rumstempererat smör
½ dl kakao
2 msk kallt kaffe
1 msk arraksarom
ca 200 g marsipan
ev ätbart guldglitter
Mixa sockerkakan till kaksmulor.
1 msk arraksarom
ca 200 g marsipan
ev ätbart guldglitter
Mixa sockerkakan till kaksmulor.
Recept på sockerkaka hittar du HÄR. Halva sockerkakan är ca 300 g.
Lägg allt utom marsipanen i en matberedare och kör ihop till en smidig deg. Det funkar att göra för hand också.
Tryck ut kakblandningen i en form ca 16 x 16 cm.
Kavla marsipanen.
Lägg marsipanen ovanpå kakblandningen.
Strö över lite guldglitter.
Skär i rutor.
Sätt i bilder på Pippi. Jag skrev ut bilder från datorn och fäste dem med tandpetare på baksidan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar