torsdag 9 juli 2020

Never stop cookies

32 st

120 g rumsvarmt smör
1 dl farinsocker
2 dl strösocker
2 ägg
1 tsk ljus sirap
5 dl vetemjöl
1½ dl kakao
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt

Never stop-godisar


Blanda smöret och farinsockret till en jämn massa.
Vänd ner strösocker och blanda ihop.
Blanda ner ägg och sirap.
Tillsätt vetemjöl, kakao, bikarbonat och salt.
Arbeta ihop till en smidig deg.
Dela degen i 4 bitar och därefter varje sådan del i 8 bitar så att det totalt blir 32 bitar.
Rulla varje bit till en boll.
Platta till bollen lite grann och tryck på 4 Never stop-godisar.
Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i 6-7 minuter.


Före gräddning.

Efter gräddning.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar