Kokostosca
75 g smör
1 dl mjölk
1 dl ljus sirap
2 dl strösocker
150 g kokosflingor
Skär rabarbern i mindre bitar och ställ åt sidan.
Vispa ihop vaniljkrämen och ställ den åt sidan.
Kakan
Vispa ihop smör och socker.
Tillsätt ett ägg i taget och vispa mellan varje.
Sikta ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Rör om ordentligt.
Ta fram vaniljkrämen och tillsätt den i smeten.
Sist har man i rabarbern och rör om försiktigt.
Häll smeten i en bakplåtspappersklädd form ca 25 x 35 cm.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 200 grader i ca 25 minuter.
Kokostosca
Blanda alla ingredienserna i en kastrull.
Låt puttra på medelvärme i ca 10 minuter. Rör om nästan hela tiden.
Ta ut kakan från ugnen och bred på kokostoscan.
Ställ in i ugnen ytterligare i 10-15 minuter tills toscan har fått fin färg.
Låt svalna.
Skär i bitar.