9 stora rutor eller 16 lite mindre rutor
9 dl havregryn
2 dl strösocker
4 msk kakao
2 msk vaniljsocker
1 dl kallt kaffe
100 g smält smör
150-200 g marsipan
tutti frutti-strössel
Kör havregrynen i en matberedare så att de finfördelas.
Häll i socker, kakao och vaniljsocker och mixa ihop.
Tillsätt kaffet och smöret.
Tryck ut smeten i en form ca 18 x 18 cm. Jag har en toppenbra ställbar form.
Häll i socker, kakao och vaniljsocker och mixa ihop.
Tillsätt kaffet och smöret.
Tryck ut smeten i en form ca 18 x 18 cm. Jag har en toppenbra ställbar form.
Ställ i kylskåp ca 30 minuter.
Kavla marsipan och lägg över. Marsipanen läggs direkt på smeten.
Skär i bitar med en vass kniv.
Doppa rutorna i strösslet.
Skär i bitar med en vass kniv.
Doppa rutorna i strösslet.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar