lördag 2 augusti 2025

Gochujangkyckling

 

3 portioner


2 kycklingfiléer

½ dl gochujangsås

smör att steka i

250 g pasta Bucatini, se bild nedan

2 salladslökar

1 mozzarella


Tina och skär kycklingfiléerna i små bitar och lägg i en plastpåse.

Häll i gochujangsåsen och knyt påsen.

Massera runt så att såsen kommer på all kyckling. 

Ställ i kylen i ett par timmar för att marinera. (Funkar att steka direkt också.)

Skär salladslöken och mozzarellan i små bitar.

Lägg smör i en stekpanna och stek kycklingen.

Koka pastan under tiden.

När kycklingen är genomstekt så lägger man i salladslöken och mozzarellabitarna.

När mozzarellan har smält är det klart.

Lägg upp pastan i skålar och toppa med kycklingen.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar