3 ägg
2½ dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 dl kakao
½ msk vaniljsocker
2 krm salt
Kokostosca
10 g smör
1 msk + 2 tsk vispgrädde
1 msk + 2 tsk strösocker
1 msk + 1 tsk ljus sirap
35 g kokosflingor
Lägg allt i en kastrull.
Låt sjuda ca 5-10 minuter.
Ställ åt sidan för att svalna något.
Kokostosca
10 g smör
1 msk + 2 tsk vispgrädde
1 msk + 2 tsk strösocker
1 msk + 1 tsk ljus sirap
35 g kokosflingor
Lägg allt i en kastrull.
Låt sjuda ca 5-10 minuter.
Ställ åt sidan för att svalna något.
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret och after eight-plattorna.
Blanda alla torra ingredienser.
Häll i smör- och chokladblandningen och rör runt.
Tillsätt äggen och rör ihop till en slät smet.
Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter.
Klicka ut toscasmeten.
Häll i smör- och chokladblandningen och rör runt.
Tillsätt äggen och rör ihop till en slät smet.
Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter.
Klicka ut toscasmeten.
Grädda i mitten av ugnen i 15-17 minuter.
Låt kakan svalna.
Serveras med lättvispad grädde.
Serveras med lättvispad grädde.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar