2 dl vetemjöl
½ msk vaniljsocker
100 g smält smör
2 ägg
1 msk mortlade kardemummakärnor
1 msk mortlade kardemummakärnor
Rör ihop de torra ingredienserna.
Tillsätt smöret och äggen.
Rör ihop till en jämn smet.
Häll i en smord och bröad/mjölad form, ca 24 cm i diameter.
Fyllning
50 g smör
2 msk malen kanel
2 msk farinsocker
Smält smöret.
Häll i kanel och farinsocker. Rör runt.
Häll detta i ett spiralmönster över kakan.
Strö över lite pärlsocker.
Fyllning
50 g smör
2 msk malen kanel
2 msk farinsocker
Smält smöret.
Häll i kanel och farinsocker. Rör runt.
Häll detta i ett spiralmönster över kakan.
Strö över lite pärlsocker.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar