4 portioner pasta gnocchi
150 g haricots verts / bönor
2 vitlöksklyftor
2 tomater
400 g halloumi
1 dl vatten
2 dl creme fraiche
1 tsk persilja
1 tsk basilika
salt
peppar
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
När 4 minuter återstår av koktiden så lägger du i bönorna så att de kokar tillsammans med pastan. Häll av vattnet när det är färdigt.
Skala och finhacka vitlöksklyftorna.
Grovtärna tomaterna.
Skär halloumin i skivor och stek i olja. Lägg upp på ett fat.
Lägg ner vitlöken och fräs i stekpannan.
Tillsätt vatten, creme fraiche och kryddor.
Vänd ner tomaterna och låt dem bli varma.
Vänd ner pastan och bönorna i såsen.
Lägg upp den krämiga pastan på tallrikar och servera med halloumin.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar