3 kycklingfiléer
kebabkrydda
ca 200 g champinjoner
2 pressade vitlöksklyftor
1 dl salsa medium
500 g keso
ev 1 dl riven ost (kan uteslutas)
Hur du gör din kebabkrydda hittar du HÄR
Skär kycklingen i tärningar, ca 2-3 cm.
Tvätta och skär champinjonerna i bitar.
Stek kycklingen och krydda med kebabkrydda, mängd efter behag. All krydda enligt receptet går inte åt. Spara i en tätslutande burk.
Lägg ner champinjonerna och vitlöken och låt det steka med en stund.
Dra åt sidan och låt svalna lite.
Blanda ner salsa och keso i kycklingblandningen.
Fördela detta på 8 tortillas.
Rulla ihop till rullar och lägg i en ugnsfast form.
Strö eventuellt över lite riven ost.
Gratinera i ugnen i 200 grader i ca 8 minuter.
Servera med sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar