ca 800 g fläskfilé
smör att steka i
salt
svartpeppar
8 skivor serranoskinka
kantareller
8 skivor serranoskinka
kantareller
1 vitlöksklyfta
1 tsk salt
500 g färsk tagliatelle
sockerärtor
1 tsk salt
500 g färsk tagliatelle
sockerärtor
2 dl creme fraiche
2 dl pastavatten
1 krm svartpeppar
Putsa och skär fläskfilén i 8 bitar.
1 krm svartpeppar
Putsa och skär fläskfilén i 8 bitar.
Bryn bitarna i smöret.
Krydda med salt och peppar.
Linda serranoskinka runt varje köttbit och lägg i en ungssäker form.
Krydda med salt och peppar.
Linda serranoskinka runt varje köttbit och lägg i en ungssäker form.
Stek mitt i ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.
Ansa kantarellerna och skär dem i bitar.
Stek dem i smör.
Krydda med salt och pressad vitlök.
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Låt sockerärtorna koka med de 3 sista minuterna.
Spara 2 dl av pastavattnet. Häll av resten.
Koka upp det sparade pastavattnet och creme fraichen.
Vänd ner pasta, sockerärter och kantareller.
Smaka av med peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar