Chokladbollar + kladdkaka = chokladbollskladdkaka.
Såååå gott!
Chokladbollskladdkaka
2½ dl strösocker
1 krm salt
4 msk kakao
1 dl kokos
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl
½ msk vaniljsocker
3 ägg
1 msk kaffe
150 g smält smör
2 + 1 msk kokos att strö över
Smörj och bröa en springform ca 24 cm i diameter.
Jag bröar med kokos, men det funkar med mjöl eller ströbröd också.
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke.
Rör om så att allt blandas.
Tillsätt de blöta ingredienserna.
Rör om ordentligt.
Häll smeten i formen.
Strö över 2 msk kokos.
Grädda i 175 grader i 17 minuter.
Strö över 1 msk kokos efter gräddning.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar