40-50 bitar
75 g jordgubbar
1½ dl vispgrädde
1½ dl strösocker
2 msk glukossirap
25 g smör
50 g finhackad vit choklad
(ev röd pastafärg eller karamellfärg)
Mixa jordgubbarna.
Häll allt utom smör, choklad och pastafärg i en kastrull.
Koka till 120 grader.
Dra av från värmen och lägg i smör, choklad och ev pastafärg.
Rör tills allt har smält ihop till en slät smet.
Häll upp i en bakplåtspappersklädd form ca 10 x 20 cm.
Ställ svalt för att stelna.
Skär i bitar.
Häll allt utom smör, choklad och pastafärg i en kastrull.
Koka till 120 grader.
Dra av från värmen och lägg i smör, choklad och ev pastafärg.
Rör tills allt har smält ihop till en slät smet.
Häll upp i en bakplåtspappersklädd form ca 10 x 20 cm.
Ställ svalt för att stelna.
Skär i bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar